Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 18 januari 2013

2013 – ett år av extas och melankoli

David börjar ett nytt år som tar honom ett steg närmare visionen fram till 2016. Och på vägen dit finns det både svackor och höjdpunkter.

Så skriver vi 2013 och ett helt år ligger framför oss. Är du som jag, har du redan skapat dig en bild av hur du önskar att året gestaltar sig. Kanske har du formulerat ett tema som du vill att ditt företagande ska gå i. Handlar det om expansion, om uppbyggnad, om etablering, om avveckling, om fokusering, om förfining? Den vision jag sedan snart två år har formulerat sträcker sig till mars 2016, så det närmaste året betraktar jag som en tid av arbete för att komma närmare den visionen. Jag har till en del klart för mig vad jag vill satsa på och vad jag vill ska hända, men i år mer än tidigare år vill jag hålla mycket fritt utrymme till vad som dyker upp, utan att jag förutspått det.

Som alla vägar framåt kommer säkert också 2013 att innehålla såväl extatiska höjdpunkter som melankoliska svackor. Detta är till exempel året då min bok Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar! (www.strukturboken.se) ges ut på annat språk än svenska (en höjdpunkt) och troligen är det också året då jag i slutet av augusti, som vanligt efter en lång semester, undrar om jag kan något överhuvudtaget (en svacka).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>