Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 4 april 2014

Är du min nya medarbetare?

Jag sitter och filar på en anställningsannons för Heart of Lovikka. Det har tagit tid, men äntligen är det dags att hitta en medarbetare som kan hjälpa mig att ta bolaget till nya höjder. En smart och driven tjej eller kille som är initiativrik och säljfokuserad. Frågan är vad som är viktigast att få med i annonsen? Jag radar upp alla egenskaper personen bör ha, färdigheter och erfarenheter. Men ju längre listan blir och ju mer jag funderar så inser jag att det framförallt är en enda sak som verkligen är central: Att personen i fråga har en stark drivkraft och förstår att arbetet i vårt företag främst handlar om försäljning och att få nöjda kunder.

Vi kan ha hur fina kläder som helst och snygga imagebilder, men om vi inte har tillräckligt bra distribution i butiksledet så spelar det ingen roll. En supersnygg webbshop är såklart jättebra, men om vi är långsamma på att svara på mejl och hanterar missnöjda kunder på ett dåligt sätt spelar det ingen roll. Om man jobbar i ett litet företag måste man ha fokus på kundnöjdhet i allt man gör.

Det spelar ingen roll hur länge personen har jobbat inom modebranschen om hon eller han kommer från ett stort företag med avdelningsmöten, tydligt avgränsat arbetsområde, fruktkorg och fin reception. Det måste vara en fullständig kulturkrock att lämna det och komma till ett litet företag. Hos oss ska allt göras av ett fåtal personer. Allt från att packa, vika och hänga upp kläder till att förhandla stora avtal med garnleverantörer. Spännvidden är enorm.

Man får ett stort eget ansvar som egentligen kan bli hur stort som helst, bara man levererar. Om man inte levererar funkar det inte. Ett litet företag är oerhört sårbart om inte alla anställda bidrar.

Jag behöver en medarbetare som ser hur vi kan öka försäljningen och tar de nödvändiga stegen för att nå den. En medarbetare som lever för att göra kunderna nöjda. En person som känner en passion för att jobba med Heart of Lovikka och som vill vara delaktig i att bygga ett framgångsrikt modeföretag.

Är du en sådan? Skicka ditt CV till mig pronto på sofia@heartoflovikka.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>