Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 24 januari 2014

Bakom de kända varumärkena

preview_COLOURBOX948_41459a

Hanna utnyttjar tiden på mässan till mer än att ragga kunder.

Jag är mitt i ett mässmaraton med tre mässor under fyra veckor. Jag träffar massor av trevliga kunder, får chans att visa våra nyheter och får order så att vi har något att väva i vår.

Men det mest fantastiska med mässorna har under åren blivit de härliga och lärorika möten jag får med andra företagare. Det börjar ofta lite trevande med prat om hur det går, har man fått några order, är det mer eller mindre besökare på mässan. För varje dag och varje år kommer insikten hur mycket vi har gemensamt och att det gäller att passa på att dela med oss och lära av varandra under de lugna stunder som finns under mässan.

För mig har det varit en otrolig känsla att få ett ansikte på alla duktiga människor bakom mer eller mindre kända varumärken. Jag blir alltid starstruck när jag får förmånen att tittat in ”bakom kulisserna” hos alla dessa duktiga företagare. Och framför allt blir jag imponerad!

Något som tydligt slog mig denna vecka på Formex är hur otroligt många superkvinnor som är duktiga entreprenörer. Den målfokuserade och energiska Peppe bakom Arbrå Ångbageri, den slipade marknadsföraren Sofia bakom Heart of Lovika, de sex härliga och varma tjejerna som driver Afroart, de två affärsmässiga kvinnorna på Spira – ja listan kan göras hur lång som helst. Den här mässan har jag verkligen unnat mig att förutom säljet även tankat mig själv med härliga pratstunder med så många av dem som möjligt.

Jag känner mig verkligen uppriktigt stolt och glad över att få förtroendet att få inblick i deras vardag och att de så generöst delar med sig av deras knep och idéer kring allt från hur vi kan få fler följare på Facebook till jämförelser av sjukvårdsförsäkringar och hur vi på bästa sätt kan motivera våra anställda till stordåd.

Jag längtar redan tills vi alla är tillbaka i våra montrar i augusti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>