Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 13 januari 2015

Köttar på min Lutherlista

150112

Då är det bara att bita ihop och kötta sig igenom listan. Att kötta använder sonen när man ska göra något drygt, tråkigt men nödvändigt. I hans fall ofta spanska verb eller ett kapitel i matte. I mitt är det att rensa upp efter alla event som refo hade i decemberIbland finns det ingen fiffig genväg eller ett smart sätt. 

Ni kanske har ordning på alla saker hela tiden? Jag har ordning i huvudet men blir det mycket hopar sig saker som jag ska ta sen. Nu står det grejer överallt, både hemma, i bilen och på showroomet. I bästa fall står dom i någon slags ordning, men nej…..så nu är det alltifrån att packa upp lådor, maila nya kontaktpersoner och skaffa en överblick var det brinner mest just nu, med det vi har lovat.

Är det med att uppdatera webben, skaffa fler återförsäljare eller göra en riktig produktionsplan? Inget konstigt allt står på en entreprenörs och företagare lista när det nya året börjar.

Jag startar med lådorna och hoppas att läget klarnar. Medan jag gör praktiska saker tänker jag bra har jag märkt. Antar att det är ett sätt för hjärnan att sortera intryck och hjälpa mig att koppla ihop min magkänsla med analysen. Just nu funderar jag på varför jag valde att bejaka Luther och jobba på listan istället för att starta det nya året med saker jag tycker är kul och så får de tråkigare aktiviteterna antingen lösa sig eller tas tag i när det är dags?

Det plingar i min telefon och med versaler står det: JAG FICK DET, jag har ett JOBB!

Mailet är från en av personerna som har jobbat under en tid i refo och som jag förra veckan kunde ge personliga referenser på frågan från rekryteraren. Referenserna är inte exakt på yrkeskunskaperna som behövs för det här jobbet utan verkligen personliga. Styrkor, grejer att jobba på, målinriktning och annat som vi har lärt oss om varandra över tiden när vi gjort saker tillsammans.

Jag fortsätter att kötta på min lista men nu småsjungande.

Plötsligt händer det…..listan känns mindre tung eller man får ett jobb. Ett riktigt jobb! Vill du läsa mer om hur vi träffades så gör du det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>