Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 14 februari 2014

Kvinnor är inte så dumma ändå

people woman group with leader

Länge trodde Hanna att hon jobbade mycket bättre med män än med kvinnor. Men efter Women Up har hon ändrat sig.

Efter mina dagar på ledarskapsutbildningen Women Up i förra veckan har jag äntligen tvingats omvärdera min idé att jag trivs bättre och arbetar bättre med män.

Med risk för att bli ”halshuggen” har jag känt att sammanslutningar med enbart kvinnor ofta får fokus på relationerna sinsemellan deltagarna istället för att ha fokus på affärerna. För mig är det väldigt frustrerande då jag ofta känner behov av att diskutera frågor i min verksamhet. Krasst så är jag inte ute efter nya vänner utan kompetenta kollegor i samma typ av position.

Det underbara som hände under Women Up var att jag verkligen kände att det fanns ett brinnande intresse att utveckla varandras verksamheter samtidigt som jag också kände en genuin värme och omtänksamhet kring mig som människa som jag nästan aldrig upplevt förut. Kanske handlar det hela om att jag äntligen är så säker i min egen roll att jag inte bara behöver fokusera på att prestera och därmed är mer mottaglig för mötet med människan. Vad det än beror på så är jag i alla fall väldigt glad och tacksam över min nya insikt och framför allt är jag glad för mitt nya nätverk av både kollegor och vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>