Annons
Annons
Annons
Annons

Publicerat: 25 januari 2013

Min inverterade drivkraft

Egentligen är det som David jobbar med bara ett hjälpmedel, för att han ska få tid till att göra saker han njuter av på riktigt.

Det där med drivkraft är lustigt. När jag rannsakar mig själv vad det kommer sig att jag valt att arbeta med struktur, går det upp för mig att orsaken är att jag är så intresserad av så mycket annat. Jag är synnerligen njutningsdriven och eftersom det finns så mycket att njuta av (just nu mat, pappslöjd och litteratur, för min del), behöver jag förenkla allt annat så jag får mer tid till att njuta.

Förenklingen kommer sig av knep, metoder, appar och andra strukturverktyg, varför medlen för att nå målet blivit något jag starkt fascineras av. Och, när jag så blir begeistrad av något som snabbt och lätt förenklar min tillvaro, vill jag berätta för andra om det. Så, då står jag där och föreläser. Eller, då sitter jag i telefon med en adept och spånar, yvigt viftande, fram ett till synes briljant sätt för henne att åskådliggöra för sin chef att hon måste få hjälp att prioritera.

Lustigt nog är det alltså min glädje i andra saker än mitt jobb som gjort att jag valt mitt jobb, som jag stortrivs med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>